Anfs

Om skolan

Allla nationers fria skola är en mångkulturell skola med elever och lärare från olika kulturer. Skolan har ca 200 elever och ca 60 anställda, vilket gör att skolans atmosfär känns familjär och där eleverna känner igen varandra och sina lärare.
Skolan ligger i Vårberg (gamla Vårbergsskolan) utanför Stockholm, nära Vårbergs tunnelbanestation och det finns bra bussförbindelser.
Skolan erbjuder även skolskjuts, Här hittar du mer information och ansökningsblankett.
Undervisningsgrupperna på skolan är små vilket gör att samarbetet mellan lärare och elever gynnas. På vissa lektioner har vi två pedagoger för att kunna hjälpa eleven framåt i sin kunskapsutveckling.
På skolan serveras halalmat lagad av vår egen kock på skolan. Det serveras även vegetariska alternativ.

Skolan är uppdelad i tre arbetslag: F-4, 5-9 och fritids. Vi satsar mycket på svenska och matematik.

Årskurs: F-5

Årskurs: 6-9